Poradňa Handsfree


Autor: | Vložené: 17.11.2013 000 20:33 | Témy: Poradňa Handsfree

HANDSFREE na Samsung Galaxy S Duos

Rada by som kúpila manželovi na "Ježiška" :) handsfree do auta, keďže robí vodiča z povolania a tento darček by mu bodol, lebo neustále telefonuje. Viem ale, že si bol už nejaké obzerať v predajniach, no nedokázali mu žiadne spárovať, mobil nereagoval. Viete poradiť nejaký, ktorý bude na 100% fungovať? Rada by som ho PRÍJEMNE prekvapila. Ďakujeeeem moc! :)

  • Ing. Július Klein

    Ing. Július Klein

    17. novembra 2013

    Dobrý deň
    v prvom rade je veľmi podstatné, či pre neho chcete prenosnú sadu alebo niečo kvalitné, na pevnú montáž do vozidla. keďže píšete, že je vodič z povolania, určite by som odporúčal pevnú sadu, ktorá sa montuje do vozidla. Ak ale pravidelne strieda autá, je potrebné zvoliť prenosnú sadu. Osobne odporúčam sady Parrot, zatiaľ nebol telefón s ktorým by nebolo možné spárovanie.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie
    • ola

      18. novembra 2013 - ola

      Ďakujem za odpoveď. Viete mi odporučiť aj konkrétnu pevnú sadu?Jazdí na jednom aute.


  • Ing. Július Klein

    Ing. Július Klein

    18. novembra 2013

    Keďže jazdí na jednom aute, jednoznačne pevnú sadu. Z modelov ktoré sú k dispozícii osobne odporúčam nasledovné - s odôvodnením:
    CK 3100 - lacná a spoľahlivá alternatíva - malý čiernobiely displej
    MKi9100 - malý čiernobiely displej s diaľkovým ovládaním, pripojenie USB, iPhone, Line-in. Hlavný rozdiel je v tom, že displej je umiestnený tak aby ho najlepšie bolo vidieť a ovládanie tak, aby sa dobre ovládalo. U modelov bez diaľkového ovládania je potrebné hľadať niekedy nenájditeľný kompromis v umiestnení, tak aby bolo displej dobre vidieť, ale zároveň aby bol v dosahu ovládania, keďže ovládacie prvky sú pod displejom.
    MKi9200 - rovnaká zostava ako 9100 avšak s veľkým farebným displejom pre pohodlnejšie ovládanie.
    Sadu bez displeja neodporúčam, pokiaľ už mám HF sadu, tak chcem vedieť kto mi volá a nevyberať na to mobil z vrecka. Rovnako volať je možné vyvolaním mena na displeji...
    Všetky tieto sady nájdete tu: http://www.12volt.sk...
    Sady MKi zároveň zvládajú aj Multipoint - súčasné pripojenie 2 mobilov na sadu.
    Existujú aj vyššie modelové rady, ktoré majú vstavanú navigáciu, dotykový displej a mnoho ďalšieho, dá sa aj tam vyberať, pokiaľ sa ale v prvom rade jedná o telefonovanie, toto sú sady, tkoré môžem odporúčať. Pokiaľ chcete niečo lepšie = drahšie nie je problém vybrať niektorý z modelovej rady Parrot Asteroid

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.