Najnovšie recenzie zo sekcie Handsfree
Doporučujem.
Výborný zvuk a jednoduché ovládanie
male usko na zavesenie tlaci
- Pekny dizajn
- Tlaci v uchu
- tlmenie vedlajsich ruchov uplne abstinuje
- nekvalitny zvuk
Radsej som mala kupit uz osvedceny, kvalitnejsi i ked vzhladovo nie az tak atraktivny explorer 55.
Produkt som vybrala skrz velmi dobrych recenzii, no po porovnani s explorerom, je pre mna novsi model uplnym sklamanim.
Tento produkt rozhodne neodporucam.
- dobrá cena, malý a ľahký
Nepoznám lepšie handsfree za takú cenu
super parada som nad mieru spokojný
- dobre drži
- ľahké ovládanie
- dobrý zvuk
- dobrý dosah
- pri zapnutí sem-tam zachrapčí
- pri vyššej rýchlosti v aute horšie počuť
Za tú cenu dobrá kvalita. Môžu s ním telefonovať aj deti a nemusia držať mobil. Dobrá výdrž baterky.
Inśtalácia je relatívne jednoduchá, závisí do do značnej miery od prilby. Do Shark prilby to bolo o dosť jednoduchšie, ako do Nexx. Pozor na hrúbku sluchátiek, JBL sú o dosť hrubšie, ako bežne používané, skontrolujte si vybratie na sluchátka v prilbe.
Čo sa mi zdá nedoriešené, sú konektory a pripevnenie jednotky do základne. Konektory sú dva, jeden jack pripája JBL sluchátka, tento je dosť dlhý na schovanie v prilbe, viem si predstaviť aj niečo menšie. O niečo lepšie je na tom konektor pripojenia mikrofónu, tam mi trochu vadila dĺžka kábla. Vkladanie jednotky do základne je kapitola - myslím, že by to šlo urobiť jednoduchšie - musíte zadnú stranu vložiť do základne a potom stlačiť tlačidlo a zároveň zatlačiť prednú časť jednotky. Podobne komplikované je vyberanie. Mal som starší model G4 a tam bolo vkladanie jednoduché a bezproblémové.
Hlasové ovládanie je fenomenálne, funguje bezchybne, nie je potrebné si pamätať rôzne kombinácie kláves, toto je rozhodne krok vpred. Ovládanie kolieskom je značne jednoduchšie, ako tlačítkami.
Dosah neviem posúdiť, skúšal som ho len ako interkom. Použitie do 120 km/h - úplne čistý zvuk, potom už počuť hluk. Iste to závisí aj od prilby.
Pripojenie k staršiemu modelu Scala Rider bez problémov.
Celkovo sa jedná o vysoko kvalitný výrobok či už funkciami alebo prevedením s pokročilým hlasovým ovládaním. Naviac máte k dispozícii aplikáciu, cez ktorú môžete váš komunikátor jednoducho konfigurovať. Tomu zodpovedá aj cena.
Plantronics Explorer 55
Registrovaný používateľ
Pridané: 18. mája 2020
(naposledy upravené 18. mája 2020)
- super zvuk
- rýchle pripojenie
- dosah
- výdrž batérie
- počúvanie hudby
- po mesiaci mi prestalo oznamovať stav batérie a pripojenia
- Edit: na nete som našiel návod a chybu som odstránil. Stačilo na 4 sekundy podržať obidva tlačidlá a zase to ide :)
Ako handsfree je super, vôbec mi nevadí pri používaní. Dá sa počúvať hudba, čo je pre mňa +
Škoda toho, že mi prestalo to oznamovanie, inak by bolo 100%.
Edit: Mením na 100%, problém som odstránil :)
Super slúchadlo som s ním spokojný
Malý , ľahky, rýchlo sa dá spárovať s telefónom.
- Nizka hmotnost
- Sedi dobre v uchu
- Da sa nan lahko zvyknut
Tak ako je v popise, kvalitne hansfree, vydrzi nabite cca 12 hodin pri asi 50tich volanich (dlzka hovoru priemerne asi 3 minuty)
- Nikto ma nepočul keď som volal.. v Sluchátku je počuť dobre ale mňa nepočul nikto.
Zatiaľ bol len test no pravdepodobne bude palec hore.
Pri telefonovaní bolo dobre počuť ale aj mňa bolo dobre počuť. No uvidíme zatiaľ 100 bodov
- netlačí, ľahký - zabúdam, že ho mám na uchu :)
- rýchlo a bezproblémovo sa prepojí s mobilom
- dlhá výdrž batérie
- dobre drží, nepadá
- dobrý zvuk
- myslím, že veľmi neredukuje okolitý zvuk...
Super nenašiel som ziadne mínus.
- Odporúčam ak máte viac ako 1 prilbu, nemusíte kupovať druhý intercom
Kvalitný výrobok za dobrú cenu. Je ľahučký, vôbec nezavadzia v ušiach, dá sa regulovať aj hlasitosť. Som nadmieru spokojná. Má to už celá moja rodina a plánujem ešte objednať ďalší, 4-tý kus do daru. Môžem len vrelo odporúčať každému.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »