Najnovšie recenzie zo sekcie Handsfree
klasický dizajn, dobrá obsluha /veľké hlavné tlačidlo, dobre prístupný vypínač, veľké ikonky funkcií/. Dostatočná výdrž.
- jednoduchá manipulácia
S produktom som bola spokojná, aj keď jeho výdrž nebola taká ako bolo publikované. Po cca hodine hovoru začal hlásiť že má už len 10% kapacity baterky, aj keď pred začatím hovoru mal baterku nabitú na 90%.
Po 4 mesiacoch prestal fungovať úplne.
Používam ho zatiaľ krátko, ale zatiaľ je ok, spĺňa moje očakávania.
Splňa to, čo som od neho očakával.
- Je super.
- Komunikuje len anglicky.
Po mesici pfestal fungovat, posielam na reklamaciu
- Je dobre počuť aj na stane volajúceho aj volaného.
- Bolo by dobré, keby tlačítka boli osvetlené v tme.
Odporúčam každému, ľahká manipulácia aj spárovanie. Pekný čistý hlas, za tie peniaze asi nič lepšie nekúpite.
- jednoduchá obsluha
- malé rozmery zariadenia
- prijateľná cena
odporúčam
SuperTooth BUDDY
Registrovaný používateľ
Pridané: 28. decembra 2019
(naposledy upravené 28. decembra 2019)
- Malý prenosný a relatívne výkonné hands free.
- https://www.youtube.com...
- Chýbajúce napájanie z autobatérie.
- Chýbajúci indikátor dobitia tohto prístroja.
- Vysoká cena. Slovenská predajcovia sú nenásytní.
- Na Aliexpress je cena od 4,11 EUR s dopravou zdarma.
- Stačí tam zadať výraz :
- "Car Handsfree Bluetooth Sun Visor Clip"
- a zobrazia sa Vám všetky ponuky.
- kvalita
- Ľahký a veľmi pohodlný
- Možnosť spárovania dvoch telefónov
- Jednoduchý postup párovania
- Dobrý zvuk aj mikrofón na telefonovanie
- Krehké vyhotovenie ušnice
- predošlá skusenosť s produktom
- Dobrá výdrž, dobrý zvuk, nízka hmotnosť. Plná spokojnosť.
Sikovna vecicka aby clovek nemusel mat telefon na uchu pokial mu zazvoni v aute. Po zapnuti okamzite sparovanie s telefonom. Spari sa s akymkolvek typom :-) . Kvalita zvuku primerana, dost hlasita, necakajte ziadny superstereobass zvuk, na telefonovanie uplne vsak staci. V starsich "hlucnejsich" autach ju vsak treba dat na maximum. Pri soferovani v noci moze byt modra kontrolka, ktora kazdu chvilu blikne, pre niekoho rusiva. Myslim ze za tie peniaze vo vypredajovej cene, je to vporiadku, plnu sumu (cca 70€) by som vsak za nu neobetovala. Ak druha strana pocuje svoje echo, staci sa pohrat s hlasitostou a upravi sa aj ozvena. Dizajn je velmi pekny, nerusivy, preto som ju kupila aj muzovi, ktory ma v aute nonstop telefon na uchu. Celkovo som spokojna a som rada ze nemusim mat telefon na uchu pri soferovani, netreba to podcenovat a treba sa plne venovat len soferovaniu. Niekedy vsak telefon zazvoni..
Sluchátko je ľahké, netlačí, dá sa regulovať hlasitosť a dá sa použiť nielen na telefonovanie (vďaka iným recenziám som sa dozvedela, že je možné počúvať aj hudbu, alebo niečo z internetu - a aj to využívam ) So sluchátkom som veľmi spokojná - nezanedbateľné je aj to, že má len polovičnú cenu oproti inému sluchátku, kde sa hlasitosť regulovať nedala (a ktoré na uchu tlačilo) A úplne najspokojnejšia som s tým, že nemám úplne zapchaté ucho. Vyskúšala som viacej značiek. Úplne najlepšie sluchátko bolo Nokia BH 202 - žiaľ už sa nedá kúpiť. A zatiaľ by som Plantronics Explorer 55 dala na druhé miesto.
splnil ocakavnia
- Ľahké párovanie s mobilom
- Dobrý zvuk
- V uchu dobre drží
Predtým som používal Plantronics 50 takže pre porovnanie Jabra pri zapnutí neinformuje na koľko hodín je zariadenie nabité, taktiež má kratší dosah.
- nedá sa odmontovať priesvitní plast ktorý sa dáva za ucho a vymeniť gumu do ucha
- long battery life, good sound quality
- easy to лосе
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »