Najnovšie recenzie zo sekcie Handsfree
Neviem ohodnotit , je to ako vianocny darcek :-)
- kvalita za rozumnú cenu
- výdrž batérie
Produkt používam už 3 či 4 roky a bez najmenších problémov, až do chvíle kedy som ho stratil. Samozrejme som si znovu objednal také isté :)
- Vôbec ale že vôbec necítiť že ho máte na uchu, žiadne tlačenie, bolenie ucha nič, najlepšie čo som kedy mal
- Spokojný cena kvalita doprava
- Zatiaľ ma v ničom nesklamalo...
- jednoduchý, spoľahlivý, za rozumnú cenu
- Super vecička, dokonalá výdrž batérie, nabíjam tak 2-3 krát do roka. Používam už 2,5 roka.
- Výnimočne sa stáva, že zvuk rezonuje.
Jednoznačne odporúčam, hlavne pre tých, čo využívajú viacero áut (napr. viacero služobných + súkromné)
Je to nejaký šmejd.Stále seká počas hovoru.neodporúčam,sú to vyhodené peniaze.Skúsil som tri hovory na rôzne čísla a stále vynecháva.
cena bola super
Kvalita
- .
Ľahký, funguje ako má.
- Dobrá cena
- Dlhá výdrž
Mala som už viacero takýchto zariadení (Plantronics, Jabra, ...), ale toto je z nich asi najlepšie. Párovanie bez problémov (mám telefón Xiaomi), čistý zvuk obojsmerne, prehrávanie hudby, ľahké ovládanie. Možno má trochu menšiu výdrž, častejšie nabíjam, ale klady to vynahradia.
- Funguje
Kvalita zvuku je horsia ako u cinskej alernativy za 7 eur. Uplne hrozne plechove, orezana sirka pasma, des. Tovar som vratil.
Predtým som mával Jabra Style (ale to som stratil) a to malo dva módy: kvalitné audio (ale potichšie) a hlasný (nie veľmi kvalitné audio, ale na telefonovanie úplne super). Tento produkt má len hlasný mód (na tel.) a počúvať cez to pesničky nie je teda nič moc; ale potrebujem to len občas (keď si idem zabehať) a keďže sa mi nechce vyhadzovať 200 euro za bežecké slúchadlá, tak som sa rozhodol pre toto slúchadlo a som spokojný.
- Veľmi dobrá kvalita zvuku, malé rozmery, hlasové informovanie o zapnutí/vypnutí slúchadla tiež o prichádzajúcom hovore v angličtine.
- Mne osobne drží horšie v uchu pravdepodobne kvôli hliníkovému lemu slúchadlav balení nie je žiadna gumička na slúchadlo aby lepšie držadlo v uchu, ale keď si človek nájde správnu polohu drží dobre.
Som spokojný zo slúchadlom i keď riešite drží v uchu, ale keď si nájde človek správnu polohu už potom drží celkom dobre.
- SUPER
Rýchle nastavenie, dlhú výdrž po nabití , ľahká manipulácia, rýchle spárovanie s mobilom , počuteľnosť kvalitná aj volaný aj volajúci bez šumov.
- Kvalita a cena
Reakcia obchodu emobilshop
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitivné hodnotenie tovaru zakúpeného v našom eshope.
Napĺňa nás práca, keď vidíme spokojného zákazníka. Veľmi si ceníme vašu dôveru a tešíme sa na ďalšiu objednávku :)
S prianím pekného dňa,
emobilshop.sk
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »