Najnovšie recenzie zo sekcie Handsfree
ok
- Pasuje na akekolvek smart-mobily (Android aj iOS)
Jabra si vyberam vždy lebo je ro mali kvalitní vyrobok vie všetko čo nevidia ostatné podobne výrobky
Bezpecnosť jazdy pri telefonovaní
- Dobrý zvuk a zrozumiteľnosť.
- Hlasové ovládanie.
Cena
Za jazdy v aute sa dá pohodlne prijímať hovory a veľká výhoda je že sa dá i hlasom vytáčať telefónne čísla zo svojho zoznamu. Používam ho niekoľko rokov, starý sa mi poškodil a tak som si opäť zabezpečil rovnaký.
Dnes som ho kúpil a prekvapil ma, veľmi dobre prehráva hlas, minimálna strata hlasu oproti telefónu, druhá strana ani netušila, že volám cez sluchadlo kým som to neoznámil, takže aj mikrofón super, som milo prekvapený a to som už mal 3 a nadával som na slabý zvuk a mikrofón, takže smelo kupujte
- výborný zvuk
- veľmi rýchle párovanie
- jednoduché ovládanie
- dobrá výdrž batérie
Používam to cca 2 týždne a som s tým zatiaľ veľmi spokojný. Nečakal som, že to bude také jednoduché a pri tom cena je prijateľná.
- spokojnosť
som spokojný,slúži na to na čo som si ho objednal,čiže iba na hovory, aj výdrž batérie je dobrá
profesionalny pristup
- Nenašiel som nevýhodu. Zatiaľ suverénne najlepšie bluetooth slúchadlo, aké som kedy mal.
Funguje..
- výborný zvuk
- Super cena
- Pekny vzhlad
- Moznost sparovat 2 telefony
- Dlha vydrz baterie
- Sem tam sa odpoji od Iphonu
Super cena. Pekny vzhlad. Moznost sparovat 2 telefony. Ja mam Iphone 4 a Nokiu C2. Baterka ma vydrz 11 hodin. Vzdy po zapnuti Vam ohlasi kolko mate este vydrz baterie. Aj pred vybitim Vas upozorni ze mate slabu baterku. HF som si vybral preto lebo som pouzival ine. A to Jabra BT2046. Nebol som spokojny s ovladanim a v celku aj vzhladom. Odporucam pre vodicov ktory potrebuju telefonovat za volantom. Usetrite na pokutach. Ja uz vlastnim tento vyrobok 4 roky. Sem tam sa odpoji Iphone. Zistil som ze ked je Iphone vela dni zapnuty a ma slabu baterku tak sa odpajan od HF. Treba ho len vypnut a zapnut a dat na nabijacku a vec je vyriesena. Nokia slape bez pronlemov. S kupou som spokojny a budem odporucat svojim znamim a kolegom. Ked som kupoval tento vyrobok bola moznost kupy aj biela farba.
Odporucam kupu tohto handsfree.
- Vyborny zvuk,
- Tento headset používam už asi 5 rokov, toto je môj tretí kus. Dobrý zvuk, výborne sedí na uchu, dlhá výdrž batérie. Dá sa používať s dvomi telefónmi súčasne.
- Dva predchádzajúce kusy sa po čase zlomili, materiál by mohol byť odolnejší.
- V silnejšom vetre druhá strana hovoru dobre nepočuje, počuje vietor.
Výborný headset, dá sa nosiť dlhodobo. Ak by bol odolnejší materiál a lepšie potlačenie vetra, tak by bol ideálny. Možno novší model má už tieto veci vychytané, aktuálne však stojí viac ako 100 EUR, čo je už príliš.
Nemôžem sa vyjadriť , nakoľko som uvedený produkt ešte nedostal
- Všetko
Je to strašný výrobok. všetko potrebuje 20 klikov a nič nefunguje poriadne. .Všetko čo vymysleli na tomto zariadení vymysleli zle . Neodporúčam nikdy nekupovať. Nikdy viac . Už som ho vyrval z auta a zahodil. škoda peňazí.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »