Najnovšie recenzie zo sekcie Handsfree
- konštrukcia
- odolné
- Spokojnost, toto uz je druhy kus.
Nezmyselne vysoka cena kvoli cervenej farbe. Bolo treba pockat na vypredaj.
- kvalitný zvuk,
- pohodlné nosenie
- prijatelna cena
- výdrž batérie
Veľmi pohodlné celodenné nosenie. Kvalitný zvuk. Po roku sa každý pokazí. Treba reklamovať.
Paci sa mi zjednodusuje mi pracu. Velmi spokojna
- Naozaj nízka cena
- Oproti raz tak drahym Jabram nekvalitný zvuk
Radšej Jabra Talk alebo Clear...
- nema cz jazyk
- Vydrží až 8 hodín hovoru
- Čistý zvuk na oboch stranách
- Rýchle nabíjanie
- Niekomu môže vadiť trochu hrubšia konštrukcia a tým pádom treba mať viac miesta za uchom :-)
Tento headset má skvelý zvuk a filtráciu okolitého hluku,môžete vykonávať hlučnú činnosť a druhá strana vás bude počuť normálne. Doporučujem.
- Dobrá výdrž
- Kvalitné rušenie okolitého šumu
- Zlý dizajn
- Nekvalitná batéria
Mali sme doma celkovo 4 kusy tohto handsfree setu. Na prvý pohľad vyzerá nádherne, na všetkých 4 kusoch sa po čase úplne rozlepila guma, ktorá drží slúchadla a telo jabry. Len od tepla ľudského tela.
U všetkých 4 kusov pred koncom záručnej doby odišla baterka, čo ide riešiť len výmenou celého kusu (bohužiaľ sme natrafili na zlodejský interstore.sk, ktorý je v konkurze a neplní si povinnosti)
Ak má človek doma 4 kusy a u všetkých 4 sa objavia tie isté problémy, asi tu niečo nie je v poriadku.
- ľahké
- dobrý zvuk
- dobré drží na uchu
niekedy má trošku problém s párovánim
- Vydrž baterie
- pasuje do oboch uší
- nabijanie univ. kablom
- krátky čas nabíjania
- po dlhom nosení bolia uši z neho
tuto srandu nosím už viac ako rok, používam stale s Iphonom
začal som s 5s , potom 6, 7 . a teraz na 7 plus a stale v pohode,
na iphone v hornom riadku pri signály dokonca zobrazuje stav baterie pripojeného sluchatka, pri hovore občas druha strana horšie rozumie. je proste rozoznatelné že mam sluchatko a nevolam mobilom. do auta viac odporučam reprak Jabra Drive ktory som si zobral z Telekomu a maximalna spokojnosť . /vydrž baterie 3 tyždne pri aktivnom používani par krát denne,
M70 odporučam skôr do menej rušneho prostredia /kancelaria a pod.
- Splna očakavania
- pri silnom vetre je horšia počuteľnosť
- dobre sedí, ľahko sa ovláda
- rýchle doručenie, odporúčam
Ma ceske menu,cize velke plus
- jednoduche ovladanie
- male, vyborny zvuk, dobra komunikacia povelmi
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »